Szakembert keresek
Medencék párátlanítása Medence alapozás Medence burkolatok Medence élményelemek Medence építés Medence fűtés Medence gépészet Medence lépcső, létrák Medence szerkezetek Medence takarások Medencék téliesítése Medence tervezés Medence vegyszerezés Medence világítás Gőzkabinok Kerti és fürdő tavak Oktatás, továbbképzés Pezsgőmedencék Szaunák Webáruházak Wellness Uszoda-wellness látványtervezés Vízkezelés Medencék teljes körű kivitelezése Egyéb

Aquaszer Víztechnika Kft.

Cégadatok

Cégnév: Aqualine Kreatív Fürdőtechnika

Cégjegyzékszám: 19-09-507751

Cím: 8200 Veszprém Szarvas út 3.

Tel/fax: 20/979-3666

e-mail: info@aqualine.hu

Honlap: www.aqualine.hu

Alapítás éve: 1996

Cégvezetés:  Patkós József

Tevékenységi kör

Medence tervezés és kivitelezés:

Cégünk legfontosabb tevékenysége a strand, uszoda, wellness, magán és közületi medence-tervezés, kivitelezés. Évente több tucat magánhasználatú és közületi medence készül szakembereink által. Ezeket a medencéket a megrendelőink által elképzelt formában és kivitelben készítjük el, úgy, hogy közben szakmailag a legjobbat kapják ügyfeleink. Egy medence tervezésénél nem csak az esztétikailag, építészetileg nézzük a medencét, hanem vízgépészeti és gazdaságossági szempontokat is figyelembe veszünk. A tervezésmegkezdésétől a kulcsrakész átadásig.

Továbbá meglévő medencék felújítása és fejlesztése is előtérbe került az utóbbi években.

A cégről röviden

A tulajdonosi kör, az uszodatechnika területén 1996. decemberében indított vállalkozása 2004. évben egy AQUALINE KREATIV FÜRDŐTECHNIKA elnevezésű cégcsoporttá alakult, több funkciójában, feladatában, struktúrájában, létszámában eltérő kft.-k létrehozása után. Az AQUASZER VÍZTECHNIKA Kft. 100 %-ig belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő, közületi fürdők és magánmedencék tervezésével és kivitelezésével foglalkozó vállalkozás, a hazai uszodatechnikai piac - kiemelten a BALATON régió - egyik jelentős képviselője. Cégünk tevékenységével, magas szintű szakmai hátterével elsősorban a Balaton parti, de az utóbbi időben országos kiterjedésben a minőségi turizmus meghonosodását, az egyre magasabb szintű pihenési feltételek biztosítását, a fizető vendégszállások kihasználtságának növelését kívánjuk szolgálni. A „WELLNESS” termékeinkkel – finn – és infraszauna, gőzkabin, masszázsmedencék, élményberendezések -, szolgáltatásainkkal nem luxusigényeket, hanem európai szintű szükségleteket igyekszünk kielégíteni.

Fontosabb megvalósult munkák

-Flamingó Hotel Balatonfüred

-Silver Hotel Balatonfüred

-Agárdi Termálfürdő, élmény medence

-Kecskeméti városi uszoda

-Hévíz Hotel Fit

-Gyulai várfürdő

Hotel Várkapitány, Sümeg

-Hotel Residence, Siófok

-Eszterházi Strand élménymedencék, Balatonfüred

-Élményfürdő, Balatonlelle

-Élményfürdő, Balatonszemes

-valamint számos magán medence és gőzkabin és wellness létesítmény

 

2015 medence pályázat képei